May 18, 2024
Uncategorized

Новите цветове на ноктите на Sonia Kashuk имат формула, която е най -добра в целта

tutti frutti

Ако новите цветове на ноктите на Sonia Kashuk бяха всякакъв вид по -прости, те ще бъдат наречени лак за нокти за манекени – или, в моя случай, лак за нокти за съня на Hella.

Реклама

Едва спах снощи, което, както най -вероятно може да си представите, не благоприятства за страхотно вземане на решения. По причини, които дори няма да се опитам да разбера, избрах да направя малко разходка тази сутрин … в 15:00 (известен още като часът на вещиците). Да, знам. Луд, нали? Е, аз бях буден, както и просто изглеждаше като страхотна концепция по това време. Въпреки възмутителния час, както и това малко нещо, наречено „лоша координация между ръцете и очите“, лакове на Соня все още вършеха невероятна работа.

Опитах три от четирите нови цвята, пуснати за пролетта-екологична екологична умора, кремообразна лилава виолета, както и ярко червеникава корал tutti frutti. Също така наистина пожелах да опитам четвъртия нюанс, горещ розов джамин, но не успях да го проследя. Подобно на още един от изтъкнатите продукти на Sonia, нейната плоска горна четка, тя винаги се предлага в магазина.

Уморен (вляво), както и Виолета (вдясно)

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Swatches отляво: Tutti Frutti, Violetta, както и уморен

Tutti fruitti

Виолета

Уморен

Има тонове отлични лакове за нокти на бюджета, но изключително малко от тях имат формула толкова добра. Сериозен съм. Във всяка от тези бутилки има като лавина от лак за лак за нокти. Получавате непрозрачна, без ивица защита от едно палто, което изсъхва за по-малко време, отколкото е необходимо Марио Лопес, за да елиминира тениската си (защо Homeboy винаги е полугола?). около минута или две.

О, както и четката? По същия начин страхотно. Той феновете си, за да покрият голяма зона, както и аз мога да покрия целия си пирон само за няколко плъзгачи.

Харесвам всички нюанси, които опитах, но аз абсолютно харесвам уморена. Ако погледнете отблизо, може да видите намеци за сребърен микро блясък. Този вид ми напомня на версия от 5 долара от миналата есен на 25 долара Chanel Khaki Vert. Носете време също и скали. Уморената все още е силно на пръстите на краката ми след седмица. Използвах основа, както и горно покритие с нея, както и все още не съм виждал чип.

Единственият недостатък? Наличност, поне в моята цел тук. Ако ги нанесете на вас, направете си лапите огромна услуга, както и донесете един (или повече) от тях вкъщи.

Реклама

Цена: 5 долара всеки
Наличност: Предлага се сега в магазините на Target, както и по същия начин онлайн
Грим, както и оценка на блога за очарование: A+

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.