June 21, 2024

5 Предложения на Google за любители на обжалването

1. Задайте Google Wotifies, за да получите лъжичката в новите колекции за грим

Лоуд разбира, че харесваме красотата, но в крак с най -новите версии за грим и обжалването на апелативни продукти може да отнеме завинаги!

Използвайте Google Ustifies, за да спестите време; Разберете какво е новото от марки като Mac и Dior на светкавица. Всичко, от което се нуждаете, е имейл адрес.

Реклама

Просто отидете на страницата за уведомяване на Google на www.google.com/alerts, въведете срока си за разглеждане (най -добрите и прекрасни работи, като [Mac Cosmetics] без брекети), вашия имейл адрес и колко често искате да ги получите и Тада! – Новини за обжалване, предоставени директно на вашата пощенска кутия.

ВНИМАНИЕ: Лесно е да се създаде и много сигнали в Google, LOL! В един момент получавах 27 уведомява имейла на ден, но в долната част на всеки е връзка за бързо и лесно и отменя, ако станат проблем.

Няколко други метода за използване на Google Alerts …

Разберете кой говори за вас. Опитайте сигнал за вашето име.

Какво заявяват за вашия уебсайт?

Намерете сделки с уведомявания като [продажба на грим].

2. Разгледайте вътре в конкретни уебсайтове

Понякога знам, че отговорът, който търся, се публикува някъде на определен уебсайт, но за живота на мен просто не мога да го намеря. Въведете оператора на Google [сайт:] Преглед.

Ако включите [сайт:] в заявката си, Google ще ограничи резултатите само до този сайт, като [Mac Site: www.makeupalley.com] ще намери страници за Mac в www.makeupalley.com и [„Mac Cosmetics“ Сайт: www.makeupalley.com] ще намери страници, на които се появява терминът Mac Cosmetics (търсенията не са чувствителни към случая), защото двойните цитати казват на Google да разглежда точен термин, в случая „Mac Cosmetics“.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Забележка: Не трябва да има област между [сайта:] и домейна на сайта.

3. Провеждане на търсене в блога в Google

Понякога обичам да ограничавам търсенията си в Google до блогове, като например, ако търся визуализация на продукти или монтии преди голямо издание.

4. Гладки оператори

Ако искате да се възползвате максимално от Googling за красота, опитайте няколко от тези усъвършенствани оператори за разглеждане …

връзка:
Използвайки [Link:], Google ще изброи уеб страници, които имат връзки към определен сайт. Използвам го, когато просто сърфирам, търся нови блогове за обжалване или откривам кой има връзки към блога за грим и обжалване. Например, [Link: www.makeupalley.com] ще изброи сайтове, които имат връзки, насочени към грима.

ЗАБЕЛЕЖКА: Точно като [сайта:] Преглед (и всички останали оператори на Google Rewese), не трябва да има област между „връзката:“ и името на уебсайта.

Свързани:
Терминът [свързан:] ще изброи уеб страници, които са подобни на друг сайт. Ооо! Това е толкова много забавно. Например, [Свързано: www.bellasugar.com] ще изброи сайтове, подобни на Bellasugar.com.

Сайт:
Ако включите [сайт:] в заявката си, Google ще ограничи резултатите само до този сайт, като [Mac Site: www.makeupalley.com] ще намери страници за Mac в www.makeupalley.com и [„Mac Cosmetics“ Сайт: www.makeupalley.com] ще намери страници, на които се появява терминът Mac Cosmetics (търсенията не са чувствителни към случая).

5. Кажете на Google Maps да намерите магазини във вашия район

Реклама

Въвеждането на името на магазин, изпълнен от вашия пощенски код и щракването върху „Maps“ връща списък с магазини във вашия район заедно с карта. Оттам можете да щракнете върху Thumbtack и да изберете „Вземете указания“, за да начертаете упътвания към магазина. Няма да замени GPS, LOL! Но аз го използвах от време на време.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.