May 18, 2024
Uncategorized

Какви са вашите впечатления от състоянието на вечно интензивни червила на художника на Руж?

Състои се за вечно интензивни червила на художника, предния ред отляво: 32, 36, 39, 42, както и 21; Заден ред: Moulin Rouge, мат. 1, 17, 28, както и 29

Стойте високи, моите битови войници от червилото! Боядисайте облаците с вашата страховитост, както и изсушете доста пигментите си по света като грим Skittles!

Реклама

Имах предвид да разменя 10 -те, които се състоят за вечно интензивни червила на художника на Руж (19 долара), които получих за поставянето на конкурса за художници на Руж, но просто продължавам да се измъкна, не съм в състояние да понеса вярването в тях .

И тогава започна да вали тук вчера. както и дъжд. както и дъжд. Както и си мислех: „Хм… имам предвид, че тези интензивни червила на художника на Руж са ужасно толкова добре, колкото цветни.“

Щастлив съм, че чаках да ги разменя, тъй като днес с целия дъжд днес наистина се нуждаех от пикап.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Предлагат се в чудовищно значителен избор от 50 несцентрирани, неестествени цвята в матово, перла, както и сатенени облицовки, пигментираните, интензивни червила на художника с пълно покритие са проектирани да напояват пукери в чист, неподправен цвят-непрозрачен след само един пръст. Те се присъединиха към Comption за непрекъснато дългосрочна линия миналата есен.

Сериозно, 50 цвята? С толкова много, от които да изберете, съдържат за това, че винаги произвежданият инструмент за интернет, за да ви помогне да откриете цветове, които ще работят с тона на кожата ви, както и с цвета на косата.

За да популяризира инструмента, MUFE предоставя по 10 червила, както и всеки ден с 22 декември. Вижте страницата им във Facebook за пълни подробности.

Понякога, като когато сте червило, е чудесно да сте плътни, както и те са наистина, наистина плътни, въпреки че тези със сатен, както и перлените завършват се чувстват малко по -тънки на устните ми от матите.

36

42

39

17

29

32

21

Мулен Руж

Мат 1

28

Горният ред отляво: мат. 1, 28, 32, 29, както и 39; Долен ред: 17, 36, 42, 21, както и Moulin Rouge

Носещ 29

Някои гелове могат да открият, че тези се чувстват толкова дебели на устните си, но богатството им, изборът, както и шестчасовото време за износване, все още могат да ги направят по-добре.

Реклама

Цена: $ 19
Наличност: в магазините на Sephora, както и Sephora.com
Грим, както и рейтинг на блога за красота: a

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.