May 18, 2024
Uncategorized

Топли червеникавокафяви смоки очи с капаци и облицовка | Ден 2 с палитрата Urban Decay Naked Wild West

Не ме питайте защо това никога не ми се е случвало, защото знаете, че обичам да оптимизирам, но днес носех същия нюанс на сенки като цвят на капака и a Цвят на облицовката и Whoop-Whoop! – Моят свят се променя завинаги.

Правиш ли някога това? Защото ако го направите, вие официално сте гений.

Реклама

В новата палитра за див западен палитра има тъмен матов тил и това ме вдъхнови да го пробвам.

Исках някакъв контраст между цвета на капака и облицовката, така че започнах с нанасянето на сенката на капака с плоска четка за сенки. След това изхвърлих краищата с чиста четка за сенки от купола, след което смесих няколко топли матови кафяви в моята гънка, за да омекотя краищата.

След това, за да усилим интензивността на облицовката, намокрих ъгъл четка с Mac fix+, заредих я с тийалната сянка и облицовах горната си горна и долната линия на косъм. Поддържах горната линия на косъм хрупкава и изхвърлих долната линия на косъм само за шепот на цвят …

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Много ми харесва хармонията между цветовете на капака и облицовката, а също така има и лек градиент!

Ще го пробвам отново в близко бъдеще, но не и с точно същия нюанс на тил, защото е малко петна …

Мина минута, откакто носех цветни смоки очи и разбрах една от причините за това, докато правех този грим – формата на очите ми се промени толкова много през последната година и това е направено, изглежда като Това малко по -предизвикателно да се направи.

Знаеш ли … просто е време да си направиш танг. Плюс това, стресът на пандемията. *свива рамене*

И така, какво правим? Ние коригираме, нали?

Чувствам се като цветна сянка като цяло изглежда по -добре върху мен, когато държа цвета по -нисък на капаците си и не отивам прекалено далеч във външните ъгли … ми отне известно време, за да разбера това, но е, по -добре късно, отколкото никога!

Боже, искам списанията за грим да говорят за това повече – как формата на лицето ви се променя с остаряването. Усеща се, че аз възпрепятствам всичко и започвам от нулата. Искам да кажа, че знаех, че това идва, но не ми се струва, че ми е дадено адекватни глави, хаха!

Грим, носен в този външен вид

Основа: Urban Decay Останете голи хидромански тониран овлажнител в 50 Смесени с Lancome Skin се чувства добре в тен, комплект с Mac минерализира Skinfinish Natural в средно златист

Очи: Urban Decay Голи диви западни сенки в противопоставяне (база), голи и призрачни град (гънка), уиски (външна трета), Tex (капаци и линии на косъм)

Бузи: Chanel No. 22 Cream Blush

Устни: Произход Coral Daisy Sheer Lipstick

Реклама

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published.