June 21, 2024

Sneak Peek: Предстоящо Dior Impresession Cuir Fall 5-Colour Eyeshadow Palettes

Dior отново е в него, момичета. Обичам Dior като цяло, но техните квинти за сенки са това, което очаквам с нетърпение много от всички. Този август те ни дават * две * нови палитри за есента. О, все още ми е счупеното коляно.

Двете нови 5-цветови палитри за сенки са част от предстоящата колекция Cuir Coercess.

Реклама

Земни тонове

Любимото ми от двата Quints е „Гладната палитра на Земята“ (54 долара), представена по-горе. Всичките пет от нейните нюанси – тъмно маслинено зелено, светло мъхово зелено, бледо розово, шоколадово кафяво и червеникавокафяво – имат богати, кремообразни матови финиши само с най -слабите блясъци. Момичета (или момчета), които харесват пикантни неутрали, могат да изкопаят тези много.

Използвах да се освободим от матите, защото те могат да бъдат трудни за работа и предизвикателство да се смесват, но Dior има матовия състав надолу. Тези нюанси се смесват добре и с нотка на блясък те създават външен вид, които изобщо не са плоски или едномерни.

За съжаление, Dior не се опитва да бъде бюджетна марка и и двете тези палитри струват доста стотинка. За парите обаче палитрата на нюансите в земните тонове абсолютно доставят. Мисля, че те са добре направени, зашеметяващи и много носени сенки. Оценка на блога за грим и чар: A+

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Иридисцентна кожа

Когато отворих втората от новите есенни палитри, преливащи се кожа (54 долара), очаквах да намеря блестящи, тъмни шоколадови кафяви и черни, или може би мини-доминатрикс, хванат вътре! За моя изненада – и малко разочарование – намерих нещо малко по -малко вълнуващо: пет донякъде забележителни нюанса на блестящо кафяво и бежово.

Тенът на палитрата, Таупе, бежово, тъмнокафяви и сребърни кафяви нюанси са доста, но четирите по-леки нюанса ми изглеждат много еднакви. Искам палитри за сенки с драстично различни нюанси, които все още работят добре заедно, като Fleur de Rose на Shu Uemura. Това е палитра с много гъвкавост.

Не бих казал, че Dior пусна топката с преливаща кожа; Сенките са хубави, но просто не мисля, че са много драматични или вдъхновяващи.

Ако щях да закупя поотделно идисцентните кожени нюанси, тогава бих могъл да замина зад тях, но фактът, че нюансите са толкова подобни, подкопава точката на палитра. И все пак, ако кожата ви е по -хладна тонизирана или търсите някои основни, блестящи неутрали, тогава преливащият се кожа може да си струва вашето време. Оценка на блога за грим и чар: C+

Цялата колекция Cuir Colection Dior, включително и двете нови палитри за сенки, дебютира този август.

Дами, толкова съм щастлив, че е петък вечер. Коляното ми все още е извън комисионна, така че няма тренировки за мен. Може да отида на кино, за да упражнявам уменията си за хранене на пуканки. Дали пуканките са противовъзпалителни? Надявам се.

Приятен вечер, красива.

Реклама

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

P.S. Ако тази публикация ви е харесала, абонирайте се за моите актуализации по имейл.

Leave a Reply

Your email address will not be published.