May 18, 2024

Поддържане на инвестиционен жилищен имот

Спазването на приноса е от още един автор.

В зависимост от вашата ситуация, жилищната собственост, която сте избрали да закупите, може да е тази, която е инвестиция, а не къща, в която виждате себе си да живеете до края на живота си. Така че, за да запази перспективната си стойност последователна тук, тук са някои идеи за запазване на инвестиционен имот.

Дръжте наемателите щастливи
Поставянето на жилищния ви имот в ръцете на непознати може да бъде обезсърчително, така че трябва да признаете, че може да има някакво износване, както и сълза, задействано от вашите наематели с течение на времето. За да се запази това възможно най -малко, е от решаващо значение да изберете идеалните наематели, както и да ги поддържате щастливи. Това включва правенето на поправки на жилищния имот възможно най -скоро, както и редовно инспектиране, за да се види дали са щастливи. Ако поддържате наемателите си възхитени, тогава е много по -вероятно те да искат да направят нещо на жилищния имот, за да го повредят по всякакъв вид начин. Те също така ще искат да харчат по -дълго в жилищен имот, ако наемодателят се настани, както и приятни за предлагане.

Годишни прегледи
Независимо дали жилищният ви имот е чисто нов с всички нови бели продукти или по-стар имот, трябва да продължите да получавате годишни прегледи на вашия котел, електричество, както и други характеристики на жилищен имот, които са скъпи за подмяна. Това ще помогне да се запазят раздели за всичко, което може да се нуждае от работа или подмяна, за да се предотврати всякакъв вид гадни изненади или скъпи разходи. Ако неща като това се игнорират, това ще направи това само много по -икономически трудно да се замени.

Наемете мениджър на жилищни имоти
Когато се отнася до отдаване под наем на вашия имот, често караницата да сортирате всичко може да бъде малко толкова много работа, особено ако сте заети. Ето защо мениджърът на жилищни имоти може да бъде страхотен вик, ако искате да осигурите всички задължения, както и задължения, за бизнес или частно, което може да се грижи за него за вас. Налични са много бизнес, които предлагат да се грижите за вашата поддръжка на жилищни имоти, както и каквото и да е това, което включва грижа за наемателите. Да, това е малко по -скъпо, но разходите в сравнение с освобождаването на времето ви често могат да бъдат привлекателни.

Направете дълбоко почистване между обитателите
Всички различни наематели, които имате над програмата, от която давате наемете инвестиционния си жилищен имот, могат да се различават. Някои могат да бъдат по -чисти от други, както и някои от тях може да са тромави. Така че да се уверите, че правите дълбоко почистване между пътниците, ще се уверите, че всеки вид корекции или щети, нанесени на жилищния имот, могат да бъдат елиминирани или разрешени, за да се гарантира, че той не повреди жилищния имот допълнително във времето, ако бъде игнориран. Дълбокото чисто ще включва килими, както и подови настилки. Докосват се на боята, както и отстраняване на всякакъв вид плесен или плесен. Дълбоко почистване на фурната, съдомиялната машина, както и пералнята. Изчистване на всякакъв вид канали както вътрешно, така и външно. Всичко това може да помогне за запазването на жилищния имот в най -добре да се посочи, че може да бъде.

Така че, когато закупите инвестиция в жилищна собственост, уверете се, че се грижите за нея в най -добрия възможен метод, който можете. Това ще гарантира, че стойността остава точно същата, както и само се увеличава!

Leave a Reply

Your email address will not be published.