May 4, 2024

Умната кухненска зона хакове за гладка, както и елегантна зона за готвене

, с която спазването е принос от още един автор.

Вашата кухненска зона вероятно е местоположението в къщата, където всички прекарват най -много време. Независимо дали готвите, правите десерт или социализирате след дълга седмица на работа, в кухнята винаги има забавление да се забавлявате. Преобразуването на вашата кухненска зона от скучна в силна е много по -лесно, отколкото си мислите, стига да разберете как. Спазването на Creative Kitchen Area Hacks не само ще направи вашата кухненска зона да изглежда елегантна, елегантна, както и сложна, но и те също ще направят живота ви в къщата много по -практично. Вземете някаква мотивация точно тук, както и ще имате магически направена над кухненската зона за миг.

Сложни плотове

Един от единствените методи за истински развеселение на скучна, както и скучна кухненска зона е да инвестирате в сензационни, както и лъскави нови плотове за кухненска зона. Избор на основните два плотове собственици на жилища са Silestone, както и гранит. Silestone струва малко повече, отколкото гранитът, въпреки че е много дълготраен, както и устойчив на надраскване, можете да откриете много повече тук за неговите предимства. Granite е много по -скромен в сравнение, но все още е един от най -добрите материали, които можете да използвате за новите си повърхности на кухнята. Богатството му наистина в крайна сметка беше обжалване през последните години. Спазвайте тази връзка, както и се уверете сами точно доколко изящната ви зона за готвене може да се окаже, ако инвестирате в нови гранитни работни плотове.

Интелигентно съхранение

Един от най -важните елементи на кухнята ви винаги ще бъде способността му да съхранява много прибори за готвене безопасно, както и интелигентно. Трябва да изпробвате прибори за висящи куки над печката си; Малките метални или пластмасови куки може да са вариант за съхраняване на тези обемисти продукти, така че те да не блокират чекмеджетата ви. Ако нямате голяма площ на рафтовете си, може също да опитате да подреждате чиниите си, както и купички, използващи вътрешни решения за рафтове. Погледнете в интернет или проверете вашия регионален магазин за хардуер за много повече вдъхновение.

Всички Gizmos, както и джаджи

Кухнята ви може да е сензационна, за да разгледате, но трябва да сте сигурни, че наистина можете да произвеждате и ястията, които искате. Поставете кухненската си зона с най -добрите Gizmos, както и джаджи наоколо. Ако обичате да правите пюре сутрин, тогава защо да не получите върха на сортовия блендер, който може да раздуе всичките ви предпочитани съставки за закуска? По същия начин, тостерът за сандвич може да е винтидж хак, за да направи вашите обеди особено вкусни. Каквито и да са вашите лични предпочитания, инвестирайте в джаджите, които ще накарат кухнята ви да се чувства на върха на разнообразието за вас.

Настойчиви места за сядане

Инвестирайте в масата за трапезария на солиден дъб с удобни места за сядане за вашите гости. Умната зона за сядане наистина ще направи кухнята ви толкова много по -гладка, както и стилна.

Може да бъде изключително просто да оставите кухнята ви да бъде стара, датирана и извън тенденция, така че сега е вашата възможност да я излъчвате, както и искря. Използвайте своето иновативно око, както и инстинкт, за да изберете нови плотове, които ще удивим вашите добри приятели, както и семейство; Уверете се, че зоната за сядане винаги е отворена, както и приветлива. Ще бъдете шокирани от това колко бързо тези няколко докосвания към вашата кухненска зона ще имат значение за метода, който функционирате всеки ден. От уморителна до брилянтна, вашата кухненска зона ще бъде подготвена за социалното събитие на годината, ако се замислите за всички тези концепции идеални сега.

Leave a Reply

Your email address will not be published.