May 4, 2024

Преглед: Uncharted Supply Co Seventy2 Система за оцеляване

винаги е подготвена за най -лошото.

Препоръчително -> Мислите ли за Gear Survival? Проверете целия опит, както и съоръженията за оцеляване, които държа в камиона си:

Uncharted Supply Co любезно достави седемдесет2, както и други устройства за този преглед. Както винаги, нашите мнения са наши собствени.

Да бъдеш родител те кара да вярваш различно за много различни неща. Приоритизирайте бюджетния си план по различен начин, отидете на различни места за ваканция, както и установявате силни мнения относно анимационните филми. Той също така променя метода, който планирате за спешни случаи.

Въпреки че винаги сме поддържали комплект за първа помощ, както и може би фенерче в чекмедже, аз наскоро започнах да се запася с други доставки, които биха могли да запазят нашето домакинство без риск в случай на спешна ситуация. Независимо дали става въпрос за естествена катастрофа или още едно спешно събитие, един от най -големите ми страхове е да не мога да се грижа (или дори да се върна) към домакинството ми в разгара на нещо опасно. Оставям настрана допълнителна храна, вода, както и доставки у дома, но какво ще стане, ако най -лошото се случи, когато сме далеч от нашите вещи?

Тъй В атрактивна, лека раница.

Това ли е най-доброто оцеляване, за да се задържи отблизо? проверен, за да откриете.

Изглеждат и усещане

Seventy2 е каквото искате от чантата за оцеляване в стил Get-Home, което е смешно, тъй като изобщо не изглежда като такава. Това е един от първите огромни комплименти, които ще предоставя седемдесетте 2. Чантата е просто висококачествена, както и изглежда като страхотна ежедневна раница, вместо в остатъка от армейски излишък (като много чанти за оцеляване).

Ако сте в спешна ситуация, последното нещо, което искате да направите, е да излъчите на тълпа, че имате напълно заредена торба с доставки на гърба си. Seventy2 ще ви помогне да се смесите, но това не прави самия пакет всякакъв вид по -малко способен. Той е направен от хлъзгав, както и от воден устойчив 600D брезент, който усеща, че може да отнеме абсолютен бит, както и Roll, както и Snap Shut Top Enclosure поддържа каквото и да е сухо, както и сигурно. Доста е достатъчен на въздуха, че можете да го използвате като импровизиран поплавък в щипка.

Това е изключително функционална, изненадващо стилна чанта, която няма да повдигне никакви вежди в офиса или в автобуса. Това е типът спешен комплект, който искате да притежавате.

Включени елементи

Да изглеждаш страхотно е едно, но основният момент да имаш сет за оцеляване е да се почувстваш готов за това, ако се случи най -лошото. За щастие седемдесетте 2 много повече, отколкото живее толкова, колкото това предизвикателство.

Въпреки че пакетът може да е непретенциозен отвън, вложката в домовете е съкровищница от добре организирана екипировка за оцеляване. Докато много комплекти от тактически стил се нуждаят от вас, за да копаете с неограничени слоеве от джобове, както и торбички, вложката в седемдесетте2 е създадена, за да ви помогне да откриете точно това, от което се нуждаете, както и да стигнете до него бързо. Ето какво ще откриете във всяка от торбичките:

Електроника

3-в-1 радио (удвоява се като телефон, както и USB зарядно устройство)

Водоустойчив LED фенерче

Въздух, както и зрение

RZ M5 маска за филтриране на въздуха

Googles

Храна

Datrex (2400 калории)

Вода

2L срутивна бутилка с вода

Голяма бутилка с вода на Налген

Sawyer Tiny Water Filter

Аксесоари за Сойер

Светлина/огън

2 6 ″ Chemlights

Антибактериални кърпички

Слънцезащитен крем

2 големи шини

Първа помощ

20 части за първа помощ за първа помощ

Мачове във водоустойчив случай

Магнезиева сплав прекратява стартера

Инструменти

Мулти инструмент

5 тревни площи с лента

Конвертируема лопата/pickaxe

100 ′ 550-фунта паракорд

Топлина

Водоустойчиви, термично облицовани гумени ръкавици

Uncharted Supply Co Beanie

2 пакета с голяма ръка/крак за подгряващи

Mylar термична площ одеяло

Палатка за термична оцеляване на Mylar

Както можете да видите, това е много предавки, опаковани в такъв пакет с разумни размери. Организационната система е изключителна, както и ми харесва, че организаторът на вмъкване включва вградени инструкции за оцеляване, както и е създаден в такъв метод, че почти всичко, което е многофункционално. Например, структурните стени на вложката могат да бъдат използвани като шини или дори снегоходки, както и вложката дори включва собствени каишки за раница, ако се изисква да използвате самия пакет за съхранение на вода или други стоки.

Може би най -отличната част от включените продукти е, че цялостното тегло на тази чанта е само 11 паунда; Това е отличен комплект, който ви осигурява само това, което изисквате, без да ви претегляте, както и много ненужна предавка.

Изграждане на високо качество, както и надеждност

Нека да влезем в качеството на изграждане на продуктите в този комплект. Много са шокиращо добри. Няколко са просто добри. самоИзглежда, че човек е тип подпара.

Първо, отличните неща. Водният филтър, въздушната маска, ръкавиците, както и много повече, са най-добрите, изключително разглеждани оборудване. Филтърът на Sawyer са сред най-добрите там, че Air Mask е тежко парче комплект, както и ръкавиците са далеч по-хубави от високото високо качество, което бихте очаквали от някъде като Harbour Freight. Това е екипировка, която наистина ще ви спести дупето, ако го изисквате.

Съветът за първа помощ, фенерче, както и други продукти също са актуални. Те може да не са трайни парчета, които бихте искали да използвате ежедневно, но всички те са висококачествени продукти, които ще работят добре, когато ги изисквате.

Единственото парче от този комплект, което ме остави подкопано, беше мъничният, неясен мулти-инструмент; В сравнение с всичко, което е включено, се чувства достъпно, както и счупено като нещо, което ще излезе от комплект Walmart. Сега, Word на улицата е, че това е надградено в комплектите за доставка след този месец, но си струва да се замените, ако се появите, за да получите един от старите във вашия комплект.

Опаковката на седемдесетте 2 също ще ви инструктира да добавите в няколко допълнителни продукта, за да общите чантата. Малко по -лек кабел за зареждане на телефон, както и вода са нещо, което абсолютно искате да имате с вас. Хвърлих компас, както и малко прекратяване на пакет Tinder и в моя.

Като цяло, Seventy2 е набор от оцеляване, на който наистина можете да се доверите. Това са реални, най -добрите продукти, които наистина ще направят разлика в спешната ситуация.

Достъпност

Seventy2 се предлага в $ 349, което смятам, че е изключително справедлива цена. Разбира се, можете потенциално да развиете свой собствен комплект по -евтино. Разбира се, може да искате да изберете различни елементи. Проблемът и с двете техники е, че може да отнеме часове изследователско проучване, за да се разработи по подходящ начин чанта за оцеляване като тази, както и е изненадващо трудно да се премахне на безполезния оцелял-джун, както и да открие продукти, които наистина онлайн са толкова много, колкото и да са толкова много онлайн, толкова много онлайн, колкото и да са онлайн, които наистина онлайн са онлайн като техните обещания. Seventy2 ви предоставя превъзходна чанта, фантастично организирана система за оцеляване, както и добре проучени елементи. Поръчането на един отнема само минута, както и можете просто да го хвърлите в колите и камиона си, както и да не си спомните за него (дори не можете да кажете, че е под задната седалка на моя F150 по -долу). Това е сравнително цекова мрежа за сигурност, която ще се радвате, когато го изисквате.

Добавки, които ще искате

Въпреки че покривам седемдесетте 2 в този преглед, искам да спомена няколко от другите забележителни продукти на Uncharted Supply Co точно тук. Ако притежавате кола, вие абсолютно ще искате тяхното зарядно устройство за мобилни устройства/скок на ZEUS, както и те правят доста забележителна лечебна лента, наречена и влекач.

ZEUS е особено интересен, тъй като служи като тип електрическа мрежа за сигурност за вашето семейство. Тя включва голям батерия (със строго вградено фенерче), всякакъв вид адаптери, както и дори автомобили и кабели за джъмпер на камиони. Това е последната част, която е наистина мощна. Не само тази луда такса на батерията може да се дължи на 10 телефона от мъртви, но може да скочи, дори най -големите камиони до 12 пъти. Само за 125 долара това е допълнение за убийство, което да добавите към вашия авариен комплект.

Заключение

Седемдесетте 2 на Uncharted Supply Co, както и други предавки са като непосредствено парче от ума си. Моят сега избира за мен в камиона ми навсякъде, където отида, както и е забележително да разбера, че имам на разположение тонове съоръжения за грабване и бягане, ако някога го изисквам. Независимо дали сте онлайн в зона, предразположена към бедствия или просто искате да подготвите домакинството си за неизвестното, седемдесетте2 няма да ви пуснат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.