May 18, 2024

Може ли съвременното отопление на къщи да ни помогне да го направим през ледников период?

Спазването на приноса е от още един автор.

Сега, както и отново, изменението на климата ни вкарва всички в паника. От експлодиращи слънца до топене на ледени шапки, чухме всичко това. Като цяло обаче тези проблеми винаги са далеч в бъдещето. Въпреки че ние, разбира се, изискваме да защитим нашата планета, няма многобройни, които губят над събитията, определили милиард години в бъдеще.

Понякога обаче ефектът ни върху атмосферата има много по -добри последици. Както всички научихме наскоро, нашите океани може да са в сериозен риск още през 2050 г. Дори по -добре от това, много професионалисти прогнозират, че може да видим малка ледникова епоха толкова малко като петнадесет години. Както се вижда от сайтове като www.sciencealert.com, това не е нищо напълно ново, като историята показва нещо от цикъл на ледников период, както и подобен проблем, който се случва между 1645 г., както и 1715 г. Все пак рискът от Горчиво мразовитите температури не са нещо, което много от нас се прегръща.

Страхотната новина е, че благодарение на съвременните иновации в отоплението на къщата, ние сме много по -подготвени за малка ледникова епоха от всякога. Вместо да ни оставим този настъпващ риск да ни затрудни, тогава трябва да помислим за спазването на методите за поддържане на съвременното отопление с дори ледена епоха.

Интелигентни термостати

До този момент интелигентните термостати са начело на нашите списъци с желания. И те може да се окажат жизненоважни, ако малка ледникова епоха се удари. Истината е, че Extreme Chilly излага нашите къщи на опасност от щети, както и влажни. Като гарантираме, че можем да управляваме температурата навсякъде, където сме, обаче, можем да гарантираме, че къщите ни остават в най -високото състояние, независимо колко точно е мразовито.

Саморегулиращи се отоплителни системи

Интелигентните термостати не са единствената практическа технология за отопление, която видяхме през последните години. Саморегулирането на отоплението, открити в системи като ретро-линия на нагревателите на тръби на Heatline.com, също са значителен напредък. Особено в ситуацията на неща като нашите тръби, както и на електричеството, редовното топло е жизненоважно. Като такива, саморегулиращите се системи, които определят кога се изисква топло, биха били необходими, ако истински мразовито удари. По този начин можем да запазим нашите къщи да работят без големи бедствия, без значение от спадните температури.

Излизане от мрежата

Излизането от мрежата, когато се отнася до отоплението на къщата, е нещо, което много от нас вече мислят да постигнем идеална енергийна ефективност на къщата. В ситуацията на ледников период обаче това може да се окаже спасител. Истината е, че транспортирането на газ, както и друга енергия, развива се в екстремно мразовито, със сигурност ще се окаже по -трудно. Докато газът изисква да бъде около 296,7 ° градуса по Фаренхайт за замразяване, многобройни биха предположили, че опасността от замразени газови тръби е също така значителна. Да не говорим точно колко продължаване на използването на конвенционалната енергия може да удължи всякакъв вид ледников период. Вместо това енергията извън мрежата може да се окаже жизненоважна. Използването на слънчева енергия вместо газ, например, може както да помогне за стоплянето на нашата планета, както и да гарантира, че никога няма никакъв вид проблеми у дома. И когато се отнася до ледников период, това може да предполага разликата между живота или смъртта.

Leave a Reply

Your email address will not be published.