May 18, 2024
Uncategorized

Изключителното канадско пътуване

Helloooooo! Върнах се от нашето битово пътуване в нашата провинция! Първо, кажете ви благодаря за желанията за рождения ден точно тук, както и в Instagram! Наистина го оценявам! Прекарах рождения си ден на туризъм със световен биосферен резерват на ЮНЕСКО, така че това не беше лош метод да прекарам деня.

Грото, тобермори
Преди да се върна в публикации за обжалване, вярвах, че ще споделя някои от снимките, с които се справих с пътуването – ще се опитам да не репликирам тези, които публикувах в Instagram – както и да предоставя няколко бързи бита за нашето пътуване:

• Покрити 1700 км, както и бяха на път за 22 часа, разпределени за 5 дни шофиране (плюс пътуване с ферибот) – спиране в 5 града / градове по пътя, завършвайки с столицата на страната ни, Отава. (Трябва да спомена точно тук, че заглавието ми е малко подвеждащо, като се има предвид, че Канада има толкова много повече да предложи, отколкото просто провинция Онтарио – само в ситуация всеки тип от западния или източния бряг / Квебек да вкарат гащичките си всички в Много-това е просто, че „Canadian Road Trip“ е много по-въздействащо от „Пътуването на Онтарио“ за моите не-канадски читатели!)

• Намерихме нашето като за подкастите The Bugle (Британската политическа сатира с Джон Оливър, както и Анди Залцман), както и неща, които трябва да разберете (слушахме епизодите на уличните банди, боклучна храна, замества ли тялото? като 10 причудливи медицински лечения)

• B & BS доставят тоалетни принадлежности до различни градуси: От 3, в които отседнахме, само 1 доставиха шампоан / лосион с частен размер / пътуване, подобен на хотелите – останалите 2 доставиха „общински“ тоалетни принадлежности, сякаш проверявате вашите Домът на роднините. Един B&B дори имаше биде, който наистина ме изцяло ме събра, но исках, че съм го пробвал … някой човек някога е използвал биде?

• Местоположението, което ни шокира най -много, беше Съдбъри – ако някакъв вид онтарианци са познати, този град има отличието да бъде малко индустриален минен квартал (30% от световния никел идва от Съдбъри), но той има прекрасен брегова линия на брега както и по -скоро много зони за туризъм / опазване.

• Нямаше никакъв вид срещи с диви животни (без елен, лос, мечки), но видяхме малък заек, както и няколко приземни … в Отава (което е смешно, като се има предвид, че това беше най -градската от всички на всички места, които посетихме)

• Видях Горд Дауи (от трагично хип славата) извън нашия хотел – той беше в Отава за Bluesfest!

• Не направихме никакъв вид спестяване на покупка за няколко сребърни монети от кралската канадска мента, отметка, както и магнит на хладилника.

• Проверих 10 музея / атракции по време на нашето пътуване, включително изключително реалистично симулирана мина на Nickle Mine, животните отвътре на дисплея от Body Worlds, както и истински бункер от студената война от 1960 г., посочен за Prime Priest, както и 500 други висши държавни служители.

На снимките! (Да, сам направих всички тези снимки!)

Фери на г-жа Chi-Cheemaun, Tobermory
Национален парк Брус полуостров
Фара с малка вана, тобермори
Голям никел, Съдбъри
Залив на отшелник, Съдбъри
Парламентен хълм, Отава
Лок за канал Ридо, Отава
Катедралата на Нотр-Дам, Отава
Sparks Street, Отава
Както можете да видите, имахме великолепно метеорологично състояние – единственият дъждовен ден беше последният ден, който прекарваме във вашия дом в музеите. Връщам се със слой слънцезащитен крем, покриващ всичките ми дрехи, 5 хапки от комари (за щастие никой от тях не е с моята сделка или дупе!), Както и най -вероятно 30% много повече лунички на лицето ми. Сега имам много входове в блога, на които да наваксам! (Забъркал ли е WP с читател? Изглежда различно!) Чувства се отлично да се върне.

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Канада на Източното крайбрежие, които разбирате миналата седмица, бях далеч на екскурзия до източното крайбрежие на Канада, за сватбата на страхотен приятел. Самото сватбено събитие беше в Лабрадор, но ние се възползвахме от възможността да пътуваме до Нюфаундленд преди деня на сватбеното събитие. Ето карта, която да ви помогне да ви помогна, Нюфаундленд …
24 септември 2015 г. „Живот“

Пътно пътуване, грижа за кожата, както и грим за грим този петък, ще бъда на пътешествие! Ще се отправим към северните части на нашата провинция, също така разбрани като “къщичка” (не позволявайте на думата “вила” да ви заблуди, те имат многомилионни къщи, които са имали от Холивудски знаменитости), както и След това се отправя към Отава. Ще останем предимно …
6 юли 2015 г. „Красота“

Снимки на Япония за пътуване! Helloooo, аз съм baaaaack! 🙂 Върнах се, като се имах предвид, че миналата седмица, както и да се върна в четенето на блогове малко тук, както и там … винаги е трудно да се върнете в блоговете по някаква причина. Вярвам, че става въпрос за рутина. има2 седмици неструктурирано време наистина затруднява спазването на …
13 юни 2016 г. „Общи“

Leave a Reply

Your email address will not be published.