June 21, 2024

Illamasqua Blush в ентусиаст е като корал на The Hush

, когато мразовитите изчезнат, коралите излизат да играят. Той се случва всяко лятно време точно като часовник; Очарователни битови коралови руж цъфтеж на гишета за грим.

Отлично е, ако се появите като Coral, но какво ще стане, ако смятате, че е толкова добре интензивен за тона на кожата ви?

Реклама

Ето една идея: Може да опитате нещо като прахообразния руж на Illamasqua в ентусиаст (23 долара).

Това е много повече от кайсия с матова повърхност, отколкото оживен корал, по -фин, отколкото, да речем, Mac Hipness, но само с достатъчен пигмент, за да осигури бузи лека целувка на цвят.

Един от 15-те ружове в дългосрочната линия на Illamasqua, както и направи метода си в магазините на Sephora в САЩ миналата година.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Той се държи много като другите Blushes Illamasqua, които съм опитвал. Не само, че е пигментиран, както и смесим, но също така и трае много време, както по отношение на времето на износване, така и по отношение на размера на тигана.

Всичко това добавя толкова, колкото по -тих алтернатива на Coral Blush, който се чувства добре си струва цената. Погледнете по -добре, както и го осигурете следващия път, когато сте в Sephora. Позволете ми да разбера какво мислите! грим, както и оценка на блога за чар: a

Може да ви харесате ентусиаст на illamasqua, ако …

Ти си малко разтърсен от ярък корал

Харесвате смеси, лесни за носене ружове

Нямате нищо против да плащате цени на универсални магазини

Опитвате се да намерите фин руж с матово покритие

Едно от предимствата на това да бъдеш възрастен

Един от любимите ми: да мога да правя смешни лица на снимки, без да се налага да реагирам на никого. Дори като дете не бих могъл да направя тежка форма, за да спася живота си, както и винаги използвана, за да вляза в тръби за разваляне на домакински снимки.

За съжаление все още преживявам от страданието …

Реклама

Моята карта Costco!

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.