May 18, 2024
Uncategorized

Осем грешки, които трябва да се избегне при преместване на къща

Следният принос е от друг автор.

Преместването на къща е задача за мамут и става само много по -стресираща и по -голяма, докато домакинството ви расте. За да не правите грешни ходове при продажба, ето осем грешки, които трябва да се избегне при преместване на къща. Да се ​​надяваме, че с тези грешки отбелязаха, можете да имате много по-безпроблемна стъпка, която е без стрес.

Избиране на грешен агент
Първото нещо, което има тенденция да се обърка, когато се отнася до движещата се къща, е избирането на грешен агент. С толкова много агенти, които да избирате в местния си район, е естествено, че някои ще бъдат затрупани и ще изберат първата агенция, на която се натъкват. Именно там може да се случи първата грешка, защото ако нямат фантастичен опит за продажба на имоти, тогава те няма да се справят добре с вашите. Искате да разгледате техния опит не само с настоящи и минали собственици на жилища, но и с индустрията на имоти като цяло. Спечелили ли са някакви награди и колко от успеваемостта имат с продажбата на имот? Искате агент по имоти, към който се обръщат много хора, когато се отнася до получаването на следващия им дом. По този начин имате много по -голям шанс да продадете дома си, ако знаят какво правят.

Не натискате за по -добри снимки
Снимките се правят винаги, когато се продавате в дома си. Някои агенти ще използват това, което имат в офиса си по отношение на правенето на снимки, и въпреки че някои агенти ще бъдат добри в правенето на снимки, рискувате тези, които са много лоши да ги приемате. Други агенти за недвижими имоти могат да използват външни фотографи, които имат професионално опит да правят снимки на имоти и това си струва да се обмисли. Със сигурност имате идеал да се обърнете и да поискате нови снимки, ако тези, които поставят, за да привличат купувачи, не показват дома ви до пълния си потенциал. Много агенти ще се уверят, че това е най -доброто, защото в края на краищата те ще искат да продадат и вашия имот.

Планиране на стъпката в последната минута
Лудостта на продажбата на дом често може да показва, че собствениците на жилища забравят другата половина от продажбата на дома си и това е движещият се аспект. Планирането е основополагащо за целия процес на преместване. Ако планирате стъпката си в последната минута, тя ще бъде много изтощителна и тромава. 9KILO.com Преместният контролен списък ще ви насочи да планирате и изпълните цялата ви стъпка ефективно. Това е нещо, което искате да имате предварително планирано веднага щом сте сигурни следващия си дом или имате датата на стъпка за текущия си имот. Най -добрите услуги за премахване на мебели ще се резервират бързо, така че искате да ги резервирате възможно най -далеч в разработката. Това също показва, че можете да се подготвите и да си дадете достатъчно време, за да опаковате вещите си. Последното нещо, което искате да направите, е да правите опаковането си предната вечер и да дърпате все по-ниска през делничен ден, където сте забравили да си вземете време за работа.

Погрешно изчисляване на разходите
Бюджетирането за стъпка няма да е евтино и затова искате да бъдете строги с бюджета си и факторинг във всеки възможен детайл, дори и тези, които не можете да предскажете до известна степен. Не забравяйте, че когато се отнася до преместването на къщата, разходите не завършват само на цената на вашия имот. Трябва да помислите за потенциално гербово мито, всякакви такси за транспортиране и такси за адвокат. Вашите агенти за недвижими имоти също ще намалят вашата печалба и тогава също искате да управлявате разходите си за действителната стъпка от един имот до друг. Не искате да се впускате в дългове, така че се уверете, че вашите изчисления са правилни. Ще има някои разходи, които са неочаквани, но ако можете да прецените мнозинството, след това можете да сведете до минимум въздействието, което ще окаже върху банковия ви салдин.

Задаване на продажната цена твърде високо
Всички искаме да реализираме толкова печалба от имот, когато се отнася до продажбата му. Трябва обаче да сте разумни в същото време. Вашият агент за недвижими имоти ще оцени вашия имот, а също така си струва да го оцените от редица агенти за недвижими имоти, за да добиете представа каква е стойността на вашия дом, вероятно ще бъде от професионална гледна точка. Можете да кажете думата за това колко пускате имота си на пазара, но си струва да вземете препоръките на вашия агент по недвижими имоти. Надцерието само ще отложи потенциални купувачи, така че помислете какво се предлага и потърсете по някакъв начин другите подобни имоти около вашия район и след това вземете решение.

Игнориране на основни корекции и проблеми
Когато продавате дома си, може да бъдете информирани за всички проблеми с сградата, които може да се нуждаят от адресиране, преди да се преместите. Това е така, защото цялата тази информация ще бъде предадена на купувачите и ако има големи поправки или щети на вашия имот, те няма да искат да плащат много пари, за да плащат дори много повече, след като е на тяхно име. Не пренебрегвайте тези основни поправки и се опитвайте да поправите всичко, което можете, и това си струва да се поправи.

Лошо обличане на дома си
И накрая, не забравяйте, че искате да покажете дома си, когато се отнася до SELлинг. Ако пространството е разхвърляно или стаите не са изложени за първоначалното си намерение, някои купувачи няма да могат да видят миналото. Трябва да дадете на собствеността си най -добрия шанс да продадете и това показва, че го обличате добре. Винаги се опитвайте да запазите имота си в добро състояние и да почиствате след себе си, за да не се налага да правите три или четири часа чисто нощ преди гледане. Вземете свеж куп цветя преди проверка, защото нещо толкова основно, колкото това може да доведе до огромна разлика. Облечете добре дома си и това може да бъде Make or Break, когато се отнася до продажбата на вашия имот.

Грешките могат лесно да бъдат направени, когато се отнася до преместването на къщата, така че следвайте тези идеи, за да направите стъпка много по -лесна за себе си и вашето домакинство. Изберете идеалния агент, подгответе стъпката си предварително и всичко трябва да работи гладко.

Leave a Reply

Your email address will not be published.