June 21, 2024
Uncategorized

10 дни раздаване: Коментар за спечелване на философия 3-в-1 душ гелове

Подаването вече е затворено, както и се свързвам с шампиона по електронна поща. Страхотен късмет!

Една философия на Хаваите

Тук на Хаваите има верига от ресторанти, която се фокусира върху чили, както и ориз. Нарича се на Zippy, както и във всеки квартал има поне един.

Хаваите е място на контрасти, което е причина, поради която ми харесва, но тези контрасти могат да бъдат обрат за посетителите, които очакват бързо определящ полинезийски рай.

Реклама

От една страна, Хаваите разполагат с тревни поли, кокосови дървета, пресни плодове, както и хавайска музика, изобразена в телевизията, както и филми, но също така е невероятно изолирана, интегрирана (не просто разнообразна) земя с много културни влияния, допринасящи за допринасяне за допринасяне, допринасящо за допринасяне, допринасящо за принос Произвеждайте място за разлика от всякакъв вид други в света, където местните жители (регионален е всеки от островите, но може да бъде човек от всякакъв вид етническа принадлежност), да говорят диалект на Pidgin English, който най -вероятно е по -пидгин, отколкото английски, както и Тъй като Zippy’s може да предложи милиони купички от тексаски чили над бял ориз.

И голяма част от времето, дори местните жители не разбират кога или от мястото, където се появи конкретна храна или фраза, сякаш някой ден се събудиха, както и всички около тях, ядеха чили с клечки, потапяйки португалски прекрасен хляб в него и в него като прясно нарязани манго за пустиня.

Днешното раздаване

Десет дни подаръци се държат на Chuggin ‘, моят Lil’ Chocolate Haupia Pies!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Днешното раздаване ви позволява да се отдадете на ден или нощ, без да се налага да се занимавате с това как точно всичко това упадък ще накара бедрата ви да изглеждат във вашите бикини.

Цената

Две късметлии ще спечелят диетична план на философията, който можете да онлайн с комплект за душ гел.

Всеки комплект включва три философия 3-в-1 душ гелове в Creme Brulee, розово измръзнало слой торта, както и торта Fudge (стойност от 30 долара), Yum!

Как да влезете

Влизането е лесно, както и за разлика от този филийка шоколадов крем пай, той е напълно без мазнини! За да влезете, просто оставете бърз коментар по -долу за всичко изобщо. Кажете ми какво сте направили снощи, където искате да отидете това лято, предпочитаната от вас видео игра или името на вашия трик разбиване!

Ще избера двамата победители на случаен принцип сред хората, които влизат до 23:59 PST тази вечер (четвъртък).

Реклама

Powodzenia!

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Подаването вече е затворено, както и аз се свързвам с шампиона по електронна поща. Страхотен късмет!

Leave a Reply

Your email address will not be published.